8 de març del 2011

L' HELICOBACTER PYLORI I LA MARE QUE EL VA PARIR !!!

L’Helicobacter pylori és un bacteri que infecta la mucosa estomacal. Se sap que moltes úlceres i algunes gastritis són degudes a infeccions per aquest bacteri. Són moltes les persones que han estat infectades o que sobreviuen sense saber que tenen aquest bacteri en el seu estómac. A més moltes d’aquestes mateixes persones no desenvolupen cap tipus de símptomes com gastritis o úlceres estomacals. Aquest bacteri viu exclusivament en l’estómac humà, sent l’únic organisme conegut que pot subsistir en un ambient tan extremadament àcid.
Se sap que aproximadament la meitat de la població mundial està infectada amb Helicobacter pylori. Aquest tipus de bacteri només es desenvolupa en els intestins i en general ja es contrau en la infància. Les condicions higièniques tenen molt a veure amb la infecció d’aquest bacteri, de fet en països on les condicions higièniques són insalubres tenen una proporció d’infecció molt més alta.
Perquè l’Helicobacter pylori desenvolupi símptomes patològics ha de coincidir amb altres factors. Els factors que incrementen el risc d’una úlcera a causa d’Helicobacter pylori són:
1.- Resposta immunitària anormal a l’estómac.
2.- Certs hàbits de l’estil de vida, com prendre cafè, fumar i el consum d’alcohol.

Símptomes, en el cas de tenir l’Helicobacter pylori:

.- Dolor abdominal.
.- Eructes i regurgitació.
.- Distensió i sensació de plenitud.
.- Dispèpsia o indigestió.
.- Sentir molta gana d’1 a 3 hores després de dinar.
.- Nàusees lleus (que es poden alleujar al vomitar).

Causes de la infecció per Helicobacter pylori:

La infecció per aquest bacteri pot ser per motius diversos:
.- Excrements-boca. Si després de defecar no ens rentem les mans. És la causa d’infecció més freqüent
.- Per aigua contaminada.
.- El contacte amb animals.


L'Helicobacter Pylori i Jo:


La qüestió es que no se com i de quina manera aquest bacteri ha arribat fins al meu estomac, però el molt cabró esta des de el mes de juny donant-me per el sac. A donar-me per el sac em refereixo a ardors d'estomac, diarrees, flatulències, eructes, sentir molta gana de 2 a 3 hores després de les menjades i mal estar en general.

He anat tres vegades al metge i les tres vegades m'han donat antibiòtics per tal de eradicar aquest bacteri però no hi ha manera. I aquest dijous tornaré per quarta vegada al metge i me tornara a ficar un tractament a base d'antibiòtics i un protector d'estomac i així estaré set dies com a mínim i després d'aquest set dies de tractament haure de tornar al metge en un potet ple de merda per que me l'analitzen i a veure si tinc una miqueta de sort i surt l'analítica negativa, per que com arribe a eixir un altra vegada positiu aniré i li ficaré al metge els Antibiòtics, el protector d'estomac, el potet i la merda per un lloc que tan sols jo se.

Espero i desitjo que açò es solucione el mes aviat possible.

Salut!!!

4 comentaris:

Nunivak ha dit...

Mai pensave que eixe animalet el tingueres tant de temps per eixa panxa. Ni que fore tant difícil eliminar-lo. Te tocarà canviar de metge xicot.
Ah, pel que fa als símptomes de flatulència ho puc certificar on faci falta ;-)

roqueta ha dit...

Esto me huele mal......

Rocalaguela ha dit...

Esto huele muy mal Roqueta !!!!!

Nunivak i tu no me fages parlar de flatulencies que si no dire lo de Xodos !!!! jajajaja !!

Elbakdelcentena ha dit...

Xaaa!!! no nos deixes a mitant, si ho escomences ho comptes. M'hos has deixat en la mel en la boca...