16 de maig del 2011

Primeres valoracions. XIII Marató i Mitja. Castelló - Penyagolosa

Ara que ja han passat unes hores de la Marató i Mitja voldria fer les primeres valoracions del que ha sigut per a mi aquesta XIII edició. Una edició, com ja sabreu, duríssima. On ha passat de tot. Des del calor més asfixiant amb un sol de justícia i tronades de pluja i pedra. Tota la gent que ha acabat té un mèrit impressionant.

Felicitats per a tots i per suposat, molts ànims per als que ho han intentat i no han pogut arribar per diverses circumstàncies. La MiM és així, hi ha de seguir intentant-ho, no desanimar-se i l'any que vé a tornar-ho a provar.

Pel que fa a la meva carrera, les pretensions eren de ser sub 7h, doncs fa dos anys fent una molt bona cursa i amb una climatología molt més favorable no va poder ser per molt poquet. Enguany tampoc ha sigut fácil i el patiment s'ha fet notar sobretot a partir de Sant Miquel de les Torrocelles on el calor ens ha castigat en excés. I els calambres han fet acte de presència de manera intermitent, però cada vegada més intensos.

La satisfacció d’haver-ho aconseguit és indescriptible. Com ja comentava en el previ, vore per entremig dels arbres els teulats de l'ermitori, sentir per megafonia l'arribada dels corredors i en l'última curva un seguit de crits d'ànims de la familia, amics i aficionats de la MiM i poder parar el crono en 6.59.52 han fet emocionar-me.

Per fi he complit el meu desig amb la Marató i Mitja. Ser sub 7h, per molt poquet, però a mi m'ompli molt.

Vull donar les gràcies en general a tots els que m'heu animat al llarg del recorregut i sobretot, i per ordre cronològic a: Zenaida, Abel, Tomàs, Clara, Santi (pare), Sandra, Carlos i molt, molt especialment a Justo, Pili, Tatiana, Raquel i Arnau que aguanten any rere any la jornada maratoniana de la MiM.

A Santi Saborit dir-li que si jo ho he fet tú també pots fer-ho, enguany havíem entrenat per aconseguir-ho. Com ja hem parlat les circumstàncies del voltant també compten i les teues no eren les més adequades. A l'any que vé més i millor.

Santi Garcia.

5 comentaris:

Elbakdelcentena ha dit...

Enhorabona, Santi!!!!!!
Has pogut complir el teu desig.

T'ho mereicies!!!!

Rocalaguela ha dit...

Con un par de castanyes !!! xicotetes pero castanyes !!!!

jajajaa Enhorabona de tot cor !!!!!

miguelflor ha dit...

Enhorabuena, sub 7 horas, ya es un tiempo de maestros.!!!

Pelailla ha dit...

No hi han paraules per a descriure el que has fet, aixina que felicitats mestre. Tambe voldria felicitar a el senyor Cristian per acompanyarme duran eixe tros tan pesat de la carrera, me va donar molts anims per a poder acabar la carrera. Gracies a tots i ara fins la proxima.....

Miguel ha dit...

Nunivak...sin palabras: KARRERON....sub-7!!!....todavia te tiene que durar la sonrisa, BRAVO!!

Enhorabuena Culrojos, hay que estar ahí para sufrirlo, disfrutarlo y vivirlo.....a por la próxima!!