18 de setembre del 2011

XVI Cuerpo, Mente y Alma en Javalambre

Hola a tots, com ja sabreu la setmana que bé fan el Ultra Cuerpo, Mente y Alma Alfondeguilla-Javalambre on jo estic inscrit amb el dorsal 17. Ahir vaig fer l'últim entrenament d'aquesta setmana de 25 km i ara a esperar al dissabte amb molts nervis perquè és la meua primera carrera de tants km acumulats però amb molt d'entusiasme per poder afrontar un repte com este. Així que ja vos contaré l'experiència.

107 km - 5.000 mts D+ - 28 hores

Amunt i crits ...

5 comentaris:

Elbakdelcentena ha dit...

Yeeep!!!, Mascle, mira qu'eres valent, com es nota qu'estas motivat al 100%. Bueno pues que tingues molta força i que pugues acabar be.
Amunt i crits!!!!
Amunt culrojospelmon!!!

Pelailla ha dit...

Senyor Bak, com va anar el 10.000?

Nunivak ha dit...

Sergio, en aquestos moments em fas una enveja que no et pots imaginar. Molt de coneixement. No tingues presa i de menos a més. Estarem tots pendents i ja saps, el que importa és ser FINISHER.

Ànim, força i molta sort.

Rocalaguela ha dit...

Ole ole i ole les teues pilotes!!!!

Recorda no eixir en presses que sempre surts a gatillo,i darrere de una passa l'altra fins arribar a ser finisher i enrecorda't d'agafar els punt per a L'UTMB.

MOLTA SORT I GAAAAAAAASSSS!!!

Rocalaguela ha dit...

Este tio vol passar davant als germans Terés en menys d'un mes es finisher de dos Ultra trails, i per el seu cap ja li ronden mes bogeries com no se que de la Sparthatlon.