8 de març del 2012

FINS DESPRÉS...!!!

Pues tal i com diu el titol, fins després, el sinyo Bak ha decidit fer un "alto en el camino". Ja porte una bona temporada que no puc fer tot el que m'agradaría, per asumptes de trevall, i altres cosetes més, una de les coses que mes m'ha condicionat en pendre aquesta desició ha segut una lesió en el genoll, concretament inflamació del menisc extern i un tendó paral.lel, després d'estar 20 díes fent no mes bicicleta per ordre del metge, he eixit a correr i no he tengut les sensacions bones al 100%, el genoll no en feia malt però no acabe de sentir-me be del tot. He decidit estar al menys un any sense fer cap cursa de cap tipu, i entrenar sense agobiar-me. Bueno xicots ja parlem.
No deixaré en cap moment el seguir de prop les vostres fetxories, com he fet sempre i estaré ahi sempre que ho nesessiteu, donant-vos ànim en les salvajades que soleu fer.

Bueno pues tot això.

Amunt culrojos pel món!!!! i ¡¡¡fins després!!!

1 comentari:

Rocalaguela ha dit...

Anim Cristian i no te fiques dates al cap, tu quan et trobes bé i en ganes cap al monte igual que la cabra. Anims i que mos toque l'euromillon i aixi li donaran pel cul a la feina