7 d’abril del 2012

Ultra Trail a Penyagolosa (CSP-115)

El Club Esportiu Marató i Mitja Castelló-Penyagolosa, junt amb el Club Muntanyer La Pedrera de Borriol, el Club de Muntanya At-Zenet, el Club Mur i Castell-Tuga de Vall d'Uixó, Evasion Running, C.A. 42ypico i el Club de Muntanya de Vistabella, en col·laboració amb la Diputació de Castelló, han unit les seues forces per a organitzar aquest mes de maig de 2012 l'esdeveniment esportiu més important que mai s'ha celebrat a Castelló: La CSP-115 Castelló- Penyagolosa.

La CSP-115 és una carrera de 115 km, més de dos maratons i mitja, amb 7.500 metres de desnivell acumulat per pistes, camins i sendes de l'interior de la provincia de Castelló. Els participants eixiran de Castelló, recorreran els termes de Borriol, Les Useres, Atzeneta, Culla, Xodos i Vistabella, per a arribar a la meta situada en el Santuari de Sant Joan de Penyagolosa.

Com ja us podeu imaginar Santi, Sergio i jo no podiem deixar passar l'oportunitat de fer un Ultratrail d'aquestes característiques en la nostra provincia. Així es que el dia 12 de maig prendrem l'eixida per intentar completar els 115 km que separen aquest recorregut des de Castelló fins Sant Joan de Penyagolosa. Desitgem que, unes quantes hores després, poder contar-vos que hem sigut FINISHERS d'aquesta primera edició de la CSP-115.

Des de fa unes setmanes Santi i jo ens hem posat a entrenar junts per muntanya. Tot i que al principi ens ha costat un poc traslladar els entrenaments, doncs eren ja pràcticament 6 mesos corrent per asfalt. Així que avui hem fet un entrenament d'eixos que acabes content i satisfet. Hem eixit amb tot el material en la motxilla i amb els pals.

Recorregut: vilafamés - font piques - la penya - font sant martí - font del ros - cim mollet - mas caino - roques mallasen - vilafamés.

Lap 1: Encreuament font de sant Martí.
Lap 2: Cim del Mollet.

29 KM - 3:58:58 - 1.064 D+

Santi Garcia.

1 comentari:

Caragolito ha dit...

Només en vore el perfil ja em canse. Però sé que ho fareu i ho acabareu.