7 de novembre del 2012

Pròxim repte: 3 maratons en 99 dies

Després d'un periode per la muntanya, on els entrenaments van ser prou intensos, he cregut convenient aparcar les sabatilles de muntanya i treure les d'asfalt. Com ja us he avançat a l'anterior entrada, el nou objectiu és la 3ª edició del Marató de Castelló.

En un primer moment açò ja ho tenia previst, doncs fer el III Marató Ciutat de Castelló (9 de desembre de 2012) entrava dins de la planificació de la temporada. Però conforme vas mirant un poc més endavant i buscant noves curses, sorgeixen noves il·lusions i nous reptes.

Així que pensant en aprofitar la preparació i allargant un poc més la temporada d’asfalt en la primera part del 2013, m'he il·lusionat en incloure 2 maratons més. El Marató Costa Daurada de Tarragona (20 de gener de 2013) i el Marató de Roma (17 de març de 2013).

Aquestos són els 3 maratons, separats per 99 dies.

Santi Garcia.

1 comentari:

Elbakdelcentena ha dit...

Si senyor, això es motivaciò i lo demés tonteries, ànim santi que tú eres capaç, en quan a la maratò de Roma, si que vaig a dirte, que el recorregut te una part prou prolongada de adoqui, segons em ba comenta Gonzalo que la va correr, es feia prou pessat, de totes formes ànim i a per les 3 maratons en 99 díes.

Amunt culrojos pel món!!!