16 de novembre del 2015

51º BEHOVIA-SAN SEBASTIAN

Alla a principis d´any vam pensar en fer una escapeta de parella, que aixo sempre va be, vam comenzar a pensar on podiem anar, on poder desconectar, on poder menjar be, pasar uns dies en alguna ciutat bonica i que millor si damunt podiem fer una gran cursa com es la Behovia, Aixi que decidit marxarem a San Sebastian i correrem la Behovia.
Tots ens deien que es una gran cursa, que son moltes les sensacions que es senteixen i que sempre recordariem este dia, i la veritat ques es van quedar curts, la behovia es.....una cursa molt curta....perque es tant el cumul de sensacions que no voldries que s´acabara mai, crits, anims,....la pell de gallina, la gent de Donosti es volca en la cursa, ixen tots al carrer animar i a fer d´aquest dia una gran una gran festa.

Vam pujar divendres, vam fer turime i gastronomia que tambe ens agrada i molt, disabte fira del corredor, al estadi olimpic d´Anoeta i al velodrom...buff impresionant el ambient. I diumenge la gran festa, Santi eixi a las 10:01 i jo a les 10:17, aixi que arrivem a Behovia disfrutem d´aquell espectacle gent, corredors, patinadors...animadors, acompanye a Santi al seu caixo d´eixida i ens despedim, ultimes paraules, el unic important es disfrutar, ultim abraç....ens veem en meta.
I aixi va ser, en meta ens vam tornar abraçar i vam tornar a recordar tot el viscut per tot el recorregut, buffff aixo ho heu de viure, als que els agrada aquest mon, alguna vegada en la vida heu d´anar, val la pena.....nosaltres tornarem,