11 d’abril del 2016

IV Mitja Marató de Benicàssim

Una vegada acabat el UTMCD i amb una setmana de recuperació activa combinant un poc de rodillo i de gimnàs, toca replantejar un poc els entrenaments i les curses d'estiu.

El pròxim objectiu important és al octubre en la Hiru Haundiak (Los Tres Grandes). Una cursa al País Basc de 100K i 5.100m D+, però mentres tant aniré fent sobre la marxa algunes curses de muntanya dels pobles del voltant.

De moment, dissabte passat per la vesprada, es va disputar la mitja marató de Benicàssim. Com que no anave a correr, però si podia anar a animar, vaig baixar en la bici per a seguir a David, Fernando, Pep, Jorge i Sandra.

Després d'animar-los i acompanyar-los al llarg de tota la mitja, tornada a Vilafamés una altra vegada per completar la vesprada amb 87 km.

Santi Garcia.

2 comentaris:

Sandra ha dit...

Fica el cos cap avant, i manten la cadencia, ara ve un repexonet...ho estas fent molt be, ho esas fent molt be....vinga, dale....eixes paraules son les que fan que ens agrade i disfrutem d´aquest esport. Gracies x estar ahi.

Nunivak ha dit...

jajaja ... Se te va quedar gravat, eh ??
Seguir-vos en la bici és una passada. Les coses se veuen d'una altra manera i si damunt ens escolteu sense molestar-vos ... és lo más !!!