9 d’agost del 2010

Última nocturna per afrontar "Cavalls del Vent"

El passat dimecres 21 de juliol, Santi i jo, vam fer l’última eixida llarga i nocturna, per preparar "Cavalls del Vent", doncs ja tenim les dates concretades i la reserva feta en el refugi des d’on prendrem l’eixida. En el gràfic podeu vore el perfil i els diferents parcials del recorregut de l’eixida nocturna: 36 km - 1250 mts positius - 5h 25 min

Per "Cavalls del Vent" eixirem de Castelló el dia 25 d’agost pel matí, per poder arribar al refugi de Gresolet (1.280 mts) el més prompte possible. Així ens prepararem la motxila amb les coses necessàries, sobretot pel que fa a la roba, doncs la climatologia és bén diferent a la d’ací. Replegarem el forfait de la cursa i la targeta de pas de cadascun dels refugis i procurarem descansar el màxim possible.

A la pàgina de l’UTMB, a d’aquesta prova li concediexen 3 punts en la modalitat de 24 hores. I la cataloguen amb 5200 mts de desnivell positiu i 80 km de distància. Amb aquestes característiques i en condicions normals, ens han comentat que podem estar al voltant de les 17/18 hores. Per tant, fent cas d’aquestes indicacions, eixirem de Gresolet a les 4h del matí del dia 26 d’agost. Farem el recorregut en sentit invers a les agulles del rellotge, per intentar estar una altra vegada en Gresolet a les 21 hores.

Després de sopar i d’intentar dormir un poc, tornarem el dia següent cap a Vilafamés a disfrutar del cap de setmana en la familia i contar l’experiència als amics i coneguts, que bén segur hauran estat donant-nos suport durant tota la travessa.

Per la nostra part, esperem i desitgem poder contar-ho satisfactòriament i que hem aconseguit l’objectiu. Que no és un altre que acabar la travessa en menys de 24 hores i obtenir els 3 punts, que ens falten, per poder estar en Chamonix a l’agost del 2011 i prendre l’eixida en el
UTMB (Ultra-Trail del Mont-Blanc): 166 km i 9.500 metres de desnivell positiu, en semi autosuficiència. Quasi res! Però això serà una altra història.

AMUNT CULROJOSPELMON!

1 comentari:

Elbakdelcentena ha dit...

Yeeep! aço ja esta ací.
De la meua part no ho dupteu, sabeu de bona ma que tindreu tot el suport que cal i més...