31 de desembre del 2014

Adeu 2014, Feliç 2015.


Qui anava a dir a mi a principis d’aquest any que estem apunt d’acabar, que sèrie un any ple de alegries i satisfaccions, també he patit el que no esta escrit, no os penseu que ha segut tot rises i xirigotes, ha hi hagut dies de tot, d’enviar-lo tot a pastar fang, de pensar qui em mane a mi fer açò i de cavil·lar que agust s’està en el sofà, calenteta.

Però tots aquest pensaments no m’aporten res, ni superació personal, ni satisfacció, ni tantes i tantes amistats que he anat fent durant aquesta temporada. Curses, esmorzars, dinars, ….quins grans moments, quins grans amics.


Tot va començar en voler tornar a fer la MIM, aquest any volia fer una bona MIM, així que hi havia que fer curses modo test per saber como anava la maquina. La primera cursa va ser Tombatosals, bufff…quin trencacames. Cabanes, Borriol, Atzeneta…I ja en maig la gran cita, la MIM va arribar, tot pintava de categoria el Sr. Santi Garcia en feia de acompanyant, vam estudiar els números, km, avituallaments i parcials. Així que nomes faltava córrer, tiren en coet i pummmmmm cap a Sant Joan s´ha dit, on al cap de 8h40min vam arribar, baixant quasi 2h la marca del any anterior, quin gran dia, quines grans sensacions vaig viure aquell dia, per a repetir. Gracies a tots el trailrunners per estar ahi.

Desprès de descansar uns dies, tant física com mentalment, se em pase per el cap perquè si he pogut fer una bona MIM, no puc fer un bon Marató, així que ja estem un altra vegada al lio…un repte per el qual lluitar.

I tornem a fer curses per comprovar como va la maquineta, el primer va ser el 10K de Benicàssim nocturn, per vore de quina base comencem, seguim en el 10K de Onda, 10K Ciutat de Castelló aconseguint 44’38 baixant 2’ la meua marca  i la Mitja Marató de Castelló aconseguint 1h39’ baixant 4’ la meua marca. I ja per últim el dia es arribat, el Marató esta ací....on aquesta vegada el meu acompanyant es el Sr. Sergio Roldan, als grans actes hi ha que seguir un protocol i sempre hi ha que acudir en un bon acompanyat. Aquesta vegada aconseguís creuar la línea de meta del Marató en 3h29min44seg.........que gran, quin cúmul de circumstancies, pensaments, sensacions, plorar, riure, abandonar, continuar, patir, ....en fi açò s’ha de viure, per mes que ho contes no te explicació fins que ho vius.

I ja per rematar l’any gracies per la confiança i suport al GR-33, aquest any que be 2015, lluiré eixa camiseta de la roja, ple de grans corredors i persones, em fa molta il·lusió poder formar part de vosaltres i ser una més.

Feliç any nou a tots, que aquest 2015 siga igual o millor que el que anem a tancar, i que tots els vostres somnis es fagen realitat, com segur que es faran els meus. Moltisimes gracies familia, amics, coneguts,....per estar ahi i per ajudar-me a seguir endavant. Salut i força.

1 comentari:

Nunivak ha dit...

Enhorabona ... no està mal per a ser de poble.

¡¡LA ILUSIÓN NUNCA SE LESIONA!!