17 de setembre del 2010

III Volta de Muntanya de Catí

El passat 11 de setembre es va disputar la III volta de muntanya de Catí “Premi Aigua de l’Avellà”. Aquesta és la 7ª prova de la II Lliga Castelló Nord.

Enguany, segons ens han dit, l’organització s’han vist obligats a canviar el recorregut a última hora, doncs es passava per una finca particular on el propietari no va donar l’autorització corrresponent.

Els culrojospelmon vam estar presents també en aquesta cursa. En aquesta ocasió vam ser Santi i jo mateix els que eixiem a les 6.30h del matí des de Vilafamés cap a Catí. En principi tots dos teniem certa expectació per saber com respondriem a aquesta prova per dos motius. Primer perquè afrontavem 1100 mts de desnivell positiu en 21 km i segon perquè el 26 d’agost havíem fet la travessa de “Cavalls del Vent” (5200 mts de desnivell positiu en 97 km), i des d’aleshores pràcticament ens havíem dedicat més a recuperar-nos que a entrenar.

Comentari a banda mereix Santi, doncs durant la setmana de la cursa va patir una gastroenteritis severa que el va esgotar físicament i afrontava la prova en condicions poc favorables per acabar-la en èxit.

La veritat es que en la primera part del recorregut es pot apreciar l’esperit skyrunning. Aquesta part nova reflecteix un caire més muntanyenc que no tenen altres proves de la provincia. A mi personalment em va agradar. Possiblement perquè em vaig trobar millor del que esperava. Després del km 8 ja agafavem el recorregut de l’any passat i tot que en alguns moments en pareixia que les forces m’abandonarien, vaig creuar la línia d’arribada en 2h 23m.

Enhorabona a l’organització i a tots els voluntaris que heu fet possible oferir-nos aquest nou recorregut en temps record. Bona bolssa del corredor (llàstima que la samarreta no siga tècnica). I magnífic avituallament en meta. Varietat i quantitat de begudes, fruita i cocs de tot tipus.

Per últim, agrair especialment, a Ismael, Eladi i Eva pel tracte que ens heu donat. Amb gent com vosaltres es pot eixir de casa, doncs feu que ens sentim com en casa pròpia.

Rocalaguela. Ja he vist que també eres dur i no t’entregues fàcilment. A la pròxima més i millor.

Més fotos de la cursa i de l'arribada a l'
àlbum web de culrojospelmon.