27 de desembre del 2010

L'última del 2010

El diumenge 26 i amb la panxa encara plena de dolços, licors i altres substàncies, totes típiques nadalenques, a vore en que estareu pensant, els culrojospelmon hem fet l’última eixida col·lectiva de l’any.

A les 8.15h i amb algun xicotet retard per motius externs a l’organització, hem començat un recorregut de 17 km, recordant algunes zones per les que feia prou mesos que ja no passavem alguns de nosaltres. I es que amb la preparació de la Marató de Castelló havíem “aparcat” les sabatilles de muntanya i començavem a enyorar els camins i senders del nostre terme.

Després dels 17 km en un temps que no ha arribat a 1h 45m, havíem de recuperar les forces gastades. Així es que sense perdre més temps que el de posar-nos un pantaló de xandall i una sudadera hem disfrutat d’un bon esmorçar.

I entre converses, contalles i comentaris hem acabat posant data per a la pròxima eixida conjunta: la primera del 2011. Que si no hi ha cap contratemps serà el pròxim 2 de gener a les 7.30h en el lloc de sempre.

Que passeu bon any i es complisquen els vostres desitjos.

Salutacions i una abraçada.

Santi Garcia.

4 comentaris:

Rocalaguela ha dit...

O estic bufat o la foto del bar de Joel esta moguda!!!
Hem de fer mes sortides aixi que sis tios per eixos tosals ja fan goig.

Anònim ha dit...

estas bufat, perque jo la veig perfecta

Anònim ha dit...

Pues Xicot, que Santa Llucia te conserve la vista !!!!!

Elbakdelcentena ha dit...

La veritat que jo tambe la veig un poc moguda, però tot i aixó els caracters es diferencien prou bé.