19 de febrer del 2011

PRIMER ENTRENAMENT PER A LA M.I.M

PRIMER ENTRENAMENT ESPECIFIC PER A LA M.I.M.

Bé xicots, hui a segut la primera eixida específica per a la marató i mitja, i les sensacions han segut molt positives durant tota la eixida tant per a mi com per a els dos Santis.

Personalment he de dir que estic molt content d’esta eixida ja que després de 24,52 km, 726m de desnivell, una mitja de 5,52 min/km en 2h23min un servidor ha pujat a trotet les pujades del “retoret” i “les petxines” (no se si se diuen així però qui haja fet la volta sap a quines me referísc) no era molt ràpid però era trotet, i per a mi ha sigut una gran satisfacció el trotar-les fins a dalt.

Ara a preparar la pròxima setmana que el calendari ve calentet d’ací a la M.I.M.

2 comentaris:

Nunivak ha dit...

Veig que t'ho has agafat en ganes. I que durant la setmana no te quedes al sofà. Això està molt bé. Si hi ha motivació ja hi ha molt de guanyat. La setmana que bé el desnivell estarà pels 900 mts en 27 km. A entrenar i ja quedarem.

Elbakdelcentena ha dit...

A redeu!!! Com esta el personal, ja veig que no perdeu el temps.
Aquest cap de setmana em toca fer guardía en la faena, com el dissabte no podre anar al futbol en el xiquet, ja que juga fora. Igual m'organit-ze la faena i puc fer l'eixida dels 27 km en els 900 mts de desnivell en vosaltres. Ja os dic algo durant la setmana.