6 de març del 2011

XI Pujada a la Nevera d'Atzeneta

Les condicions meteorològiques dels últims dies i les d'abans de començar la cursa pronosticaven que seria una prova dura i complicada. Açò es confirmava només replegar els dorsals on l'organització comunicava que l'eixida es retrassaria 30 minuts.

Si a la duresa del recorregut, recordem que són 26 km i 1050 mts de D+, afegim la pluja i la neu, convertia la prova per moments en situacions difícils on resultava complicat mantindre l'equilibri bé per fang, bé per neu. I es que a la part més alta del recorregut, sobre els 700 metres, hi havia gairebé un pam de neu.

Els culrojospelmon hem debutat, al complet, en aquesta 1a prova de la lliga Castelló Nord i donades les circumstàncies, ens donem per satisfets dels temps aconseguits. Destacan sobretot a Cristian i a Sergio que han baixat el crono de les previsions que s'havien marcat.

Particularment, pel que a mi respecta, no m'he sentit còmode en cap moment. Al principi, amb una eixida molt ràpida m'ha costat agafar el ritme i després a les zones més tècniques, on tal vegada pensava que es podria recuperar temps, no es podia arriscar, doncs l'aigua, el fang i la neu afegien un perill constant, i les possibilitats de caure i lesionar-se es multiplicaven.

Al final, després del control del Magranar fins a meta, amb S. Saborit uns metres per davant i baixant a pinyon per poder parar el crono en 2.30.00, m'he desfondat tirant el resto però al final no ha pogut ser. Tot i que aquest últim parcial del Magranar a meta l'hem fet a 4.19 m/km.

La classificació dels culrojospelmon ha sigut:

Santi Saborit Torner – 2.32.08
Santi Garcia Bardoll – 2.32.20
Sergio Roldan Marco – 2.46.20
Cristian Ibañez Mallasen – 2.48.25
Fabricio Ibañez Mallasen – 3.18.38

Aquesta primera prova de la Lliga Castelló Nord celebrada a Atzeneta ens ha deixat bon record i on hem pogut estar tots els culrojospelmon. A partir d'ara i fins la MiM, que és la gran cita per a tots, cadascú té unes preferències en quant a participar en proves competitives.

Personalment per a mi, la següent cursa serà el MAMOVA. El primer "Marató de Montaña de Valencia” que es celebrarà el 17 d'abril de 2011 en Andilla, població de la comarca de la Serrania. Una prova de 42 km i 2.100 mts de D+.

Santi Garcia.

2 comentaris:

Elbakdelcentena ha dit...

La veritat que ha estat molt bé, per la meva part estic mes que satisfet pel temps aconseguit i en deixe molt bones sensacions de cara a la MIM.
La foto esta molt bé la llastima es que per culpa del temps i les circunstancies no hem pogut fer la foto am el equipatge oficial dels culrojospelmon. bueno un altre dia será.
Enhorabona a tots!!!
Amunt culrojospelmon!!!

Rocalaguela ha dit...

Yeeep !! Mira que eres parit, es un plaer fer les curses en tu al costat ! esta vegada t'he portat jo a pinyó peró xicot al gr-10 me vas portar tu a pinyó fins a meta, aixi que hi ha que tocar de tot!!!
Els Culrojospelmon han fet una bona cursa, a la pròxima mes i millor, enhorabona a tots !!!

Guapissima la cursa, el fet de que estiguera nevat la fa mes guapa i dura!!!