28 de març del 2011

San Miquel de les Torrocelles - Banyadera i tornar

Hola a tots, aquest cap de semana el senyor Santi G, i jo mateix ens hem encarat a fer l'eixida des de Sant Miquel de les Torrocelles fins la Banyadera i tornar. Al principi la cosa ha anat molt bé, hem escomensat a un ritme normalet i ens hem plantat dalt de la Lloma Bernat en 40.51 m, d'ahi fins a Xodos en 1.07.50 i a la Banyadera en 2.02.08. La primera meitat ha estat molt bé i a un ritme prou bó segons Santi; i les vistes que ens acompanyaven eren molt blanquetes ja que el cim del Penyagolosa estave nevat i hens hem parat a fer-nos unes fotets antes d'escomensar la baixada, que ha segut prou rapideta, per a l'estat que estave la pista, ja que corria un poc d'aigua a causa del desgel.







A tot aixo ens plantavem en Xodos en 2.42.32, i a partir d'aci es quan tot s'ha vingut per avall ja que des d'ací fins a Sant Miquel no hem pogut adelanta res, ja que tenia rampes a les dos cames, però no les rampes normals que ens ha pogut agafar a tots alguna vegada en la vida, lo que jo vaig passar no li ho desitge a ningú. Des de les anques, els isquios, quàdriceps, gemelos, quan no eren uns eren els altres i no saps com ficar-te si plantat, sentat, nomes tens ganes de plorar i tallar-te les cames. Aixina que de Xodos a Sant Miquel ens hem plantat en 4.02.10. Un final desastrós per a un començament pro bo. Una vegada parats hem parlat i Santi creu que pot ser degut al desgast de les sabatilles i la falta d'amortiguació d'estes, aixina que esta setmana me les canviaré a vore si es per això i una vegada estiga recuperat tornaré a fer l'eixida per a millorar esta marca perquè la tinc pendent.

P.D. Santi ho sent molt i gracies per aguantar en mi. Espere que siga la ultima.

2 comentaris:

Nunivak ha dit...

Sergio, tots tenim algun mal dia. El teu va ser aquest dissabte, però no cal pegar-li voltes. Les coses passen i de vegades no se sap perquè.
Jo crec que les sabatilles tindran molt a vore. Recuperat i quedarem per a la pròxima.

Elbakdelcentena ha dit...

Xaaa!!! quines fotos mes guapes!.
Sergio no li pegues voltes a l'asunt, jo l'any passat vaig tindre una experiéncia pareguda i ademés va ser en la MIM. No sas com ni perque però pase.
Animat i recuperat. Si tens el cap despejat te recuperaras abans, no li pegues mes voltes i pasa de fulla.
Ànim i amunt culrojospelmon!!!