26 de setembre del 2011

FINISHER - XVI Ultra Trail CMAJ Trangoworld

El nostre company Sergio Roldan Marco, en representació dels culrojospelmon, ha sigut FINISHER d'aquesta duríssima prova en un temps de 22h 55m i en la posició 11, compartint el mateix temps en 4 participants més.

Finalment van ser 32 els participants que van prendre la sortida aquest cap de setmana en la XVI Ultra Trail CMAJ Trangoworld, amb 107km i 11.000m de desnivell acumulat, en un trajecte sense marcar. En categoria masculina va vèncer José Luis Arnal, que va deixar el crono en 16h 18m, mentre que en categoria femenina Penèlope Balaguer i María Mir van parar juntes el rellotge després de 26h 57m.

La tromba d'aigua que contra tot pronòstic va caure unes hores abans de començar la prova va deixar el sòl i l'ambient en millor estat de l'esperat, permetent que els seus primers 30km per la dorsal de la Serra Espadà, carregats de forts desnivells, fossin més suportables dels habitual. Això, unit a l'excel·lent preparació física dels participants d'aquesta edició, va trencar la tradició que més de la meitat acabessin retirant-se. En aquesta ocasió, tan sols 2 persones van haver de prendre aquesta fatídica decisió.

Aquesta tradicional prova s'ha convertit en un referent dins del mon de l'ultra trail, el que li ha valgut rebre 3 punts per a participar en la Ultra del Mont Blanc. El terreny és molt dur, amb forts desnivells constants; són 107km, gairebé 11.000m de desnivell acumulat. Però el que veritablement la diferència és la falta de senyalització de la carrera; els participants han de fer servir el mapa o GPS per a poder realitzar la prova. Això li dóna un caràcter d'aventura que tira per a enrere als quals només busquen la velocitat i la marca, però atreu als més purs d'entre els corredors del país.

Enhorabona a tots i especialment a Sergio.

"El que la sigue la consigue" i tú ho has aconseguit a la primera. Havies de fer una prova de 3 punts per al UTMB i ahí està. Eres un crack!

6 comentaris:

Elbakdelcentena ha dit...

Expectacular!!!!!
No més cal vore el perfil i ja et possa la pell de gallina.
Sergio eres un tio en un par...
Enhorabona!!!!
Amunt culrojospelmon!!!

Pelailla ha dit...

jejeje, aso es degut al esfors i el companyerisme i moltissima motivacio i gracies als companys que en tot moment estaen donanme anims que pareix que no pero fa molt tindre a gent darrere animante i donante suport.A si vos doneu comte en la foto voreu que ja me faltaen mans per a agafar coses, que si palos, que si gps, que si menja....

Rocalaguela ha dit...

Si que mos hem donat compte i també ens hem adonat que vas en els ulls tancats, així que ves en ojo que te pelaràs els morros !!!!

Impressionant !!!!

Jose Moriano ha dit...

Hola Sergio y cia. Soy Jose. Tuve el placer de compartir los 107 km contigo. Ya comentamos lo dificil que es encontrar un grupo tan bien compenetrado durante tantas horas. Una experiencia cojonuda. Y Sergio un crack con el rutometro!!!. Enhorabuena finisher nos vemos en la proxima. Buscame en facebook: Jose Moriano. Un saludo, maquina.

Nunivak ha dit...

Hola Jose. Soy Santi, el amigo de Sergio que estuvo en Pina de Montalgrao haciendo fotos y animando para la segunda parte de la prueba.
Me alegro de que llegarais todo el grupo junto después de tantos kmts.
Enhorabuena y a ver si coincidimos en alguna otra prueba.
Saludos.

Jose Moriano ha dit...

Santi, me puedes pasar las fotos que hiciste, te dejo mi correo, jose(arroba)josemoriano.com, gracias y hasta la próxima