12 d’octubre del 2011

Pilarica 2011: 3 de 3

Passaven els dies i s'aproximava la III edició de la Pilarica. Des de fa 2 anys, aquest dia, fem una eixida tots els culrojospelmon que acaba al restaurant La Pelejaneta, on ens dutxem i esmorzem. Per tant Santi S. va procedir a fer la convocatòria corresponent i després de publicar-la en el blog, van començar a sorgir alguns imprevistos.

Sergio treballava i no podia vindre. A Cristian li jugave el xiquet un partit amistós de futbol i havien quedat tots els pares per dinar junts. I Fabricio no es va pronunciar. Així es que Santi i jo, com podeu vore, no vam desaprofitar l'ocasió i cap a La Pelejaneta que vam moure.

El recorregut el de sempre: Vilafamés - Estrets - La Barona - camí vell de la La Pelejaneta - La Pelejaneta.

Després de 70 minuts i 14.5 km vam procedir a esmorzar uns bons àpats: amanida, pernil, olives trencades, all i oli i un combinat especial que podeu vore en la foto. Tot això regat en dos botelles de bons vins gentilesa de Francisco Angulo de Taninos.

Com diu el Gran Wyoming: "A l'any que bé més, però no millor, perquè és imposible!"
(En aquesta ocasió, i afortunadament, és un pinyolet d'oliva el que es converteix en ...)

1 comentari:

Elbakdelcentena ha dit...

Quina enveja en doneu!!!,jo tambe he surtit ben de matí, 7:28 per ser exactes.He fet calitat, 25'cal.+ Farlek 10'-8'-6'-4'-2'rec.5'Ritmes entre 4:40-4'. després he esmorzat junt am la familia abans de moure cap a Villafranca. No he tingut el mateix manjar ni el vinet... ni m'ha aparegut res de cap pinyolet, la veritat que he pensat am vosaltres. L'any que ve será.