20 d’octubre del 2011

Eixida amb el Sr Trainer

Després de mil i un intents al final hem pogut quedar quasi tot l'equip junt per poder fer una eixida conjunta amb el Trainer i fer un esmorzar, ja sabeu el que passa quan es tracta de junta gent quan un pot l'altre no i al reves.

Diumenge 16 d'octubre de 2011 a les 7,45 vam quedar Cristian, Santi, i jo que aniríem ha deixar uns cotxes a La Pelejaneta per tal de desprès poder tornar en cotxe i tindre les bosses allí dalt per tal de poder-nos dutxar, al arribar varem esperar a Roldan que pujava de Castelló i ens vam anar cap a Vilafamés que havíem quedat en Juan Luis el Trainer a les 8,15 hores per fer l'eixida del camp de futbol fins a La Pelejaneta un total de 12,72 km.

Vam ser tots puntuals i a les 8:16 ja eixíem del camp de futbol, vam anar a ritme suau ja que el dia abans Cristian i Juanlu van fer el 10 km d'Almassora els Santis vam fer l'eixida llarga i Roldan jo que se que va fer Roldan, crec que va fer sopar a casa en uns amics i es va bufar un poc !! jajaja, aquest comentari crec que em costara algun estiro d'orella però es igual. Anàvem comentat els entrenaments i curses d'uns i dels altres, va ser una eixida profitosa i distreta, Cristian va agafar el ritme de creuer i no el va amollar fins arribar a La Pelejaneta, jo pensava este te fam i ganes d'arribar per esmorzar, però al arribar a l'altura de L'Hostalas Santi i jo decidim fer un canvi de ritme i apretar un poquet al personal, arribem a La Pelejaneta en 01:02:39.

Estirem un poc i li diem a la quadrilla de neteja del restaurant que desprès de dir-nos que estem com una cabra per matinar per anar a córrer i un miler de bovades mes ens fan unes fotos i ens anem de cap a la dutxa.

Amparo ma mare ens prepara un esmorzar com el del dia de “La Pilarica 3 de 3” ou fregit, llonganisses,botifarres, xoriç, llom de porc, patates fregides, amanida de tomata, olives trencades, vi, gasosa, cafè i terry. Si esmorzarem tots els dies així mes d'un tindria colesterol triglicèrids i gota. Ens ho vam passar molt bé que es del que es tractava i ho repetirem el dia que puguem tornar a junta a tot el personal.

Juan Luis Porcar de part de tot l'equip t'agraïm i molt tota la feina i esforç que fas per nosaltres, això si a Santi Garcia apretal un poquet mes que fa els entrenaments i acabe sobrat.

P.d.: Si aconsegueix baixar de 3 hores la marató de Castelló esmorzarem abans del que vos penseu xicots però eixe dia ni vi ni llimona CAVA !!

4 comentaris:

Nunivak ha dit...

Deixa estar a Juanlu que ell ja sap el que es fa. No me'l emboliques.

Molt de temps feia que no ens podien juntar tots. Això ho hauríem de repetir, com a mínim, una vegada al mes.

Ah! Ves posant el cava a la nevera, perquè estic segur que ens el fotrem i ben a gust.
Tú segueix així. Juanlu i jo estem en tú.

IMPOSSIBLE IS NOTHING!

Elbakdelcentena ha dit...

Yeep!!!, Cava has dit!!, ves posannt mes d'una botella a la nevera, perque en els entrenos que fás i en lo cabut que tú eres segur que ho aconseguiras, l'any passat ja va faltar poc, 3:04.

El esmorzar va estar de categoría, la familia Saborit Torner es vareu portar de categoría, com sempre. Ara, el proxím esmorzar el pagarem nosaltres, que prou has fet ja per l'equip. Podem estar ben orgullosos de portar el esponsor a la samarreta.

www.lapelejaneta.net

Hasta la próxima.
Amunt culrijospelmon!!!

Pelailla ha dit...

Primer he de dir que jo el dia anterior abans de fer eixe soparot que dius vaig fer la tira llarga, i per descontat que tindras tiro d'orelles. Tame tinc que dir que la eixideta va estar molt be, i no nomes per l'esmorsar,jejejeje, sino per la companyia i l'ambient, I Santiaguet ja pots apretar eixe culet i baixar de les tre sino a baraes te portarem de Castello a Vilafames......

Sandra ha dit...

Que si beureu cava? Es fartareu de cava, que entre que esta com un bou i lo cabut que es, si tot va be cumplira el objectiu, rebentar les 3h.