4 de gener del 2012

Ultra-Trail du Mont-Blanc. Inscripció OK

El passat 21 de novembre, Santi Saborit i jo, vam rebre un correu electrònic de l'organització de l'Ultra-Trail du Mont-Blanc, on ens recordaven que l'any passat no vam ser elegits en el sorteig per participar a l'UTMB, però que com ens havien promés teniem la possibilitat d'inscriure'ns a l'edició del 2012 de forma prioritària, sense passar de nou pel sorteig.

Així és que avui 4 de gener, tant Santi com jo hem formalitzat la inscripció a l'UTMB 2012: 166 km - 9.500 mts de desnivell positiu - màxim de 46 hores.

Justament avui l'organització publica a la seua web http://www.ultratrailmb.com/:

"Volem informar sobre la situació de les inscripcions en The North Face Ultra-Trail du Mont - Blanc per a l'edició del 2012.

La preinscripció, oberta des del 16 de desembre passat, tancarà el 9 de gener a mitjanit (hora de París). Llavors hi haurà un sorteig i el resultat serà publicat el 20 de gener.

A data d'avui, 8.100 corredors, en representació de 65 països diferents s'han preinscrit.

Això representa un augment al voltant del 24% respecte l'any passat.

L'UTMB està complet al 165%, la CCC està plena al 130%, 800 corredors estan preinscrits a la TDS, i 60 equips en la PTL.

Es realitzarà per tant un sorteig important en l'UTMB i en la CCC. Pel que fa a la TDS i la PTL seran segurament completades també".

Nosaltres ja tenim la inscripció confirmada. Ara tenim 8 mesos per davant per entrenar, fer quilòmetres i preparar-nos física i mentalment.

Esperem i desitgem que tots els culrojos, amics i coneguts que estiguen en espera del sorteig, tinguen sort i puguem estar tots junts eixe 31 d'agost a la Place du Triangle de l'Amitié de Chamonix, escoltant per la megafonia la música triada per l'organització i esperant el compte enrere: dix, neuf, huit, ... un, zero.

Oh la la mon Dieu!

Santi Garcia

1 comentari:

Elbakdelcentena ha dit...

Expectacular!!!!
He entrat en la pagina web i he vist alguns del videos i no tinc paraules per descriure els paisajes i les muntanyes amb eixes pujades i baisades. Estar ahi te que ser "im-presionante".

Ànim i a disfrutar-lo!!!!
Amunt culrojospelmón!!!