5 de febrer del 2012

V Mitja Marató de Sueca (2)

Aquest diumenge 5 de febrer s'ha celebrat la V Mitja Marató Ciutat de Sueca en unes condicions meterològiques no massa propícies per correr, doncs hem tingut una temperatura de 2ºC i un vent que tot i que no era excesivament fort sí molestava el suficient per no poder mantindre un ritme regular en diferents zones.

El recorregut ha sigut prou bonic i no massa urbà, doncs hem estat fins el km 6 recorrent el municipi de Sueca i després hem entrat al Parc Natural de l'Albufera, passant després per camins d'horta i tarongers fins el km 20, on hem tornat a entrar al poble per enfilar la recta final de la cursa.

Pel que fa a la carrera, he fet millor marca personal en 01:22:48 a 3.55 m/km, quedant el 24è de la classificació general i el 5è de la categoria de veterà B.

El sacrifici, la constància i la dedicació estan donant el seu resultat. Tot apunta a que l'objectiu per a Sevilla es factible. Queden dues setmanes, així que completarem el pla d'entrenament i esperarem que el dia 19 tot siga favorable per poder baixar de la barrera d'eixes mítiques 3 hores.

Santi Garcia.

3 comentaris:

Sandra ha dit...

Enhorabona Santi, pero nomes una coseta, si a Sevilla se t´ocurreix pasar-li a Santi S., no vindras ni a dinar ni a sopar en nosaltres, cap dia, no t´ajuntarem. jejejejejeje.
Molta sort.
Es broma ehh.

Elbakdelcentena ha dit...

Aço es masa pa la carabassa!!!!
Esteu com a roques!!!
Un 1:21 a Castelló, l'altre 1:22 a Sueca. Xicots com es nota tot el sacrifici q'uesteu portant. No tinc dupte, si tot os acompanye, teniu les sub3 assegurades en la Marató de Sevilla.
Ànim i a per totes.
I parlan de Sevilla,com dirie un torero xicots, "la suerte esta echada"...

Nunivak ha dit...

Gràcies Sandra. No crec que això que dius passe. Però si arribara a passar seré una tumba. No diré ni "pio" que no vull quedar-me solet.

Gràcies Cristian. Per intentar-ho no es quedarà. Hem entrenat per aconseguir-ho. Si després es pot o no es pot ja ho vorem, però amb la satisfacció d'haver fet tot el possible (i de vegades més).