22 de febrer del 2012

XXVIII Marató de Sevilla (2)

Excel·lent marató que hem pogut correr en Sevilla amb récord de participació i de públic en la seua 28 edició. Pràcticament 5.500 atletes inscrits han fet que enguany superaren les millors previsions de l'organització.

La bona atenció al corredor, incloent la bolssa amb samarreta, pantaló i calcetins, la bolssa d'avituallament final i uns preus d'inscripció més que raonables per als temps que corren, fan que els corredors no s'ho pensen a l'hora de triar entre aquesta o una altra marató.

Per la nostra part, tant Santi com jo, estem contents del resultat obtingut. Tot i no arribar als objectius màxims que ens havíem proposat, ens donem per satisfets, doncs hem donat tot el que hem pogut i més, però quan les cames ja no vam no es pot fer res més que patir i aguantar fins el final.

Els nostres resultats han sigut:

Santi Saborit: 2.58.24 - 304 clas. general - 70 categ. senior
Santi Garcia: 3.01.17 - 415 clas. general - 108 categ. veterà M40

L'experiència per Sevilla ha sigut molt bonica. Al igual que vam fer a Barcelona 2010 hem aprofitat per fer turisme i vore la ciutat. Amb aquesta marató ja en son 5 de 5 i espere fer-ne algunes més, però ara toque passar a la muntanya.

Santi Garcia.

1 comentari:

Elbakdelcentena ha dit...

Enhorabona!!! Xicots ho haveu fet de categoria. els que hem fet alguna Marató ja sabem el sacrifici que porta d'el primer día d'entrene al darrer "La marató" i a mes a mes en menys de dos messos haveu fet dues Maratons Castelló i sevilla, hi ha que tindre bons collons i bones cames.

ENHORABONA!!!
AMUNT CULROJOSPELMON!!!