14 de febrer del 2012

XXVIII Marató de Sevilla (1)

El pròxim diumenge 19 de febrer, a les 9.30h, amb eixida i arribada a la pista d'atletisme de l'Estadi Olímpic de Sevilla es realitzarà la Marató amb un circuit totalment urbà, medit i homologat per la RFEA.

Les inscripcions per a aquesta 28 edició estan prop d'arribar als 5.500 atletes. Número límit de corredors per poder garantir la qualitat en els serveis i atencions a tots els participants.

Només 6 corredors han completat les 27 edicions celebrades de la Marató de Sevilla. Ells representen la constància, l'esforç i la capacitat de superació de milers de corredors populars que disfrutem fent quilòmetres, cadascú amb els seus objectius dins de les seues possibilitats.

Tant Santi com jo, hem posat molta il·lusió en aquesta Marató. Tots dos anem a intentar estar per baix de les 3 hores. Això ens farà correr en més pressió i més en el meu cas, que serà la primera vegada que ho intente, doncs Santi ja ho va aconseguir a la Marató de Castelló.

En una Marató influeixen molts factors que poden condicionar el resultat proposat. Els que n'heu corregut alguna ja ho sabeu. Juanlu, la persona que té la paciència de fer-nos els entrenaments, creu que és possible. Que la preparació i els temps que hem vingut fent en les últimes competicions indiquen que en condicions normals es factible, però hi ha de ser prudent.

Personalment han sigut 21 setmanes d'entrenaments. 6 dies per setmana, amb 2 dies de qualitat i quasi 2.000 km recorreguts. En tots aquestos dies es bén cert que hem tingut fred, pluja, boira i vent, però la il·lusió era més forta que tot això i no ha hagut cap dia que hem deixat d'entrenar el que estava programat.

Si ho aconseguim, perfecte! És el que ens havíem proposat. I si no es pot, ho intentarem en una altra ocasió.

Això sí, la botella de fino i el pescaito frito, cau fijo.

Santi Garcia.

2 comentaris:

Rocalaguela ha dit...

iuuuuuuujuuuu!!!!!

Aixo si no en cauen 2 de botelles!!!

Elbakdelcentena ha dit...

Maestros, "La suerte esta echada", "valor y al toro"