15 de maig del 2012

FINISHERS d'una CSP-115 duríssima

Ni el sofocant calor ni la pluja van ser obstacle per a que puguerem ser FINISHERS de la CSP-115 en 19h 13m.

La primera Ultratrail CSP-115 ha sigut una prova duríssima per a tots els participants degut a les altes temperaturas registrades des de primera hora del matí, arribant a superar els 30 graus a les hores centrals del dia. Aquesta circumstància es convirtiria en una dificultat afegida a la duresa del recorregut que va provocar l'abandonament d'alguns participants.

Felicitar a tots els que hem aconseguit finalitzar la prova i resaltar, des del meu punt de vista, l'exel·lent tracte de l'organització i voluntaris en tots els controls i avituallaments, però sobretot des de Molins a Sant Joan.

Agrair a tots els que ens heu donat ànims, ens heu cridat i us haveu interessat per saber com estavem.

Santi Garcia.

(Més endavant fotos a l'àlbum de Picasa i crònica de la cursa)

5 comentaris:

Elbakdelcentena ha dit...

Enhorabona!!!!, una vegada més la cabudería, les cames i els collons han fet que foreu FINISHERS d'una proba per collonuts i cabuts com vosaltres...
Enhorabona, Santi García,Santi Saborit i Sergio Roldán.
Amunt Culrojospelmon.

Aventuras ha dit...

Quiero felicitaros por acabar la CSP. He coincidido con vosotros en varias carreras ultimamente, sobre todo con Sergio, en Carros de Foc, Javalambre y ahoar en esta. Felicidades a los 3. Penelope

Nunivak ha dit...

Gràcies Penelope.
I si eres el dorsal 287 enhorabona a tú també. Acabar una cursa de 115km sempre té dificultats, però les que vam patir el dissabte van ser horribles.
A vore si tornem a coincidir en la pròxima!

Nunivak ha dit...

Gràcies Cristian. Com ja comentava a l'entrada del blog en una cursa tan llarga passen moltes coses i així va ser. Els 3 vam patir moments de crisis, però els vam poder controlar.
Arribar a meta en una cursa d'aquestes és una passada i més si téns allí a tota la familia.

Aventuras ha dit...

Santi, si soy la del dorsal 287, gracias por la felicitacion. La verdad es que hacia mucha mucha calor, pero acabamos, y si, seguro que coincidimos en alguna mas. Ahora ya empezare a entrenar para la de Montblanc, bueno continuar entrenando, que la CSP era un buen entrenamiento, o no?
Adeu, Penelope