29 d’agost del 2012

Ultra Trail du Mont Blanc (1)

UTMB - 168 KM - 46 hores - 9600 mts D+

Demà pel matí ens anem cap a Chamonix a passar el cap de setmana i ja que estem, aprofitarem per intentar donar-li la volta al massís del Mont Blanc.

No sé per on començar ni que dir-vos, doncs els nervis ja no em deixen pensar en claretat i més veient el parte meterològic del temps per als dies de cursa.

Els pronòstics anuncien temperatures baixes. Pluges el divendres i neu a 2200 mts. Dissabte cel cobert, però sense pluja i possible neu a cotes altes. Diumenge es recuperaran les temperatures i no hi ha previsió de pluja.

Com ja hem dit en altres ocasions en aquestes curses tan llargues són molts els factors que influeixen en poder acabar o no.

Nosaltres intentarem fer tot el possible per poder acabar. El temps en aconseguir-ho ens dona igual. Són dos anys per intentar assolir el repte i les ganes i la il·lusió que hem ficat han sigut moltes. Dos anys en els que hem hagut de fer curses per obtindre els punts necessaris. I aquestos últims mesos entrenant tot el que hem pogut i més per poder ser FINISHERS d'aquesta cursa. La cursa. La "champions" de les curses de muntanya, segons diu un amic.

Gràcies a tots pels vostres ànims i desitge poder contar-vos l'experiència amb la satisfacció d'haver-ho aconseguit.

Au revoir mes amis!

Santi Garcia.