10 de juny del 2010

El UTME ja esta ací !!!

Quan em vaig apuntar crec que no tocava de peus a terra !! però ara ja esta ací i tinc que afrontar el repte juntament amb el meu company Santi Garcia, amb valentia, i que siga el que deu vullga . I a Sant Miquel i santa Bàrbara m’encomana, i això que no soc molt d’església però en certes ocasions hi ha que previndré.

Només dir-vos que anirem a per totes i que estic CAGAT !!!!

Amunt Culrojos!!!!

4 comentaris:

Nunivak ha dit...

Ara comprenc els nervis que tenies de la primera MiM perquè en aquesta ocasió jo també els tinc. I NO serà el que Deu vullga. Serà el que puguem nosaltres. La finalitat es acabar i amb eixa intenció hem d'anar. Jo només tinc ganes de prendre l'eixida i en el meu cap veig l'arribada a Albocàsser. Espere que així siga.
Santi, esplaiet i en bona lletra. Ja saps el que ens va dir Bruno. Si acabem aquesta podem anar a qualsevol lloc, i això em motiva que te cagues.

Marc Saborit ha dit...

Bueno, nomes volia donar-vos anims per al pròxim repte que teniu ( UTME 2010 )Espere que no només pugueu acabarla, sino que a més feu un bon temps. La veritat es que es d'admirar la constància i la moral que hi ha que tenir per poder dur a terme una competició d'aquesta magnitut. Ja hem vaig quedar bocabadat de saber el temps que vareu fer a la MiM. Aixina que res més xicots, només vos puc dir que: SALUT, FORÇA,TOTA LA SORT DEL MÒN I SOBRETOT POTASI A PUNTA PALA!!! JAJAJA

Elbakdelcentena ha dit...

Jo na no tinc cap paraula que dir-vos, que no habeu sentit ja, simplement de la meua part hos done tot el suport que pugui i tingueu clar que estareu dins del meu pensament tot el día i tota la nit, ja estarem amb contacte telefonic.

ÀNIM I AMUNT CUL ROJOS PEL MÓN!!!

Na nuni ha dit...

No soc d'escriure (ja ho sap nunivak), pero aquesta es una ocasió molt especial, espere i dessitge que alplegueu be, agarreu-lo amb calma i que vos quede ben clar, que tant com si acabeu com si no (que coneixent al cabut que viu amb mi segur que acabeu), estem molt orgullosos de vosaltres. Us estimem.