18 de gener del 2011

FINISHERS del GR10 Xtrem 2011

Ultra Trail GR10 Xtrem - 93 km - 3.800 D+ - 22h límit

Bé, ja tenim un altre ultra trail aconseguit. I en més bones sensacions de les que pensavem. La veritat es que des del principi hem intentat portar el ritme que teniem marcat i ens ha anat molt bé fins el final.

També hi ha de dir que en una carrera tan llarga sempre hi ha altibaixos i moments de debilitat on el cos no respon i que tant Santi com jo hem patit al llarg del recorregut en més d’una ocasió. Però que hem sabut superar donant-nos ànims i avituallant-nos molt bé en els controls.

Com podeu vore en el perfil ens ha eixit una mitja de 8.31 m/km fent un temps, per completar el recorregut, de 12h 47m i sent els 4ts classificats en la categoria de parelles masculina.

En breu publicarem la crònica i penjarem les fotos a l’àlbum de picasa.

Vull donar les gràcies a tots els que ens heu cridat i donat ànims, abans, durant i després de la carrera. I especialment a Santi (pare), Cristian, Sergio i Noelia perquè ens heu fet més fàcil la participació en aquest Ultra Trail.


Santi Garcia.

2 comentaris:

Elbakdelcentena ha dit...

No hi ha de que, ja sabeu que sempre estarem ahí,va molt bé que t'animen en quansevol proba per xicoteta o gran que siga. Se que vosaltres també farieu lo mateix. Que meins q'un poc de suport.
Enhorabona!!!!
Amunt culrojospelmon!!!

MANOLI CXM ha dit...

Donde os las envío????? No tengo cuenta Picasa, no pienso pagarles, os las envío donde me digáis: Manoli.po@gmail.com
Los más guapos y más elegantes de la GR10!!!