20 de gener del 2011

La gran sua

Lo pronte que pert un la forma i lo que coste de guanyar-la.

Tot això be , perque hui es el primer dia que he eixit a donar una volteta per la muntanya, una volteta no molt llarga, 8.140 metres i 250 de desnivell. Pero no se si serà perque entre que la semana pasada vaig estar constipat i l’altra enfeinat en la fabrica per culpa de la para de Nadals, que no hem parat en dos semanes cambian mitja fabrica que he suat la gota gorda.

Al principi, el primer kilòmetre, es planet però desprès escomesa lo bo, 150 metres de desnivell en menys de 1 kilòmetre, aixina que entre ¡huys¡, ¡hays¡, ¡caguen lostia¡, tirons, pujaes de músculs i les pulsacions pels núvols he fet la pujaeta. A partir de ahi la cosa ha anat a millor , algo de desnivell però mes suau. Al final he acabat en 53,51. Però he patit un bon ratet.

Tocarà ficar-se les piles pa la pròxima; lo que tinc clar es que el pròxim entreno de calitat seran costes, jejejejeje. No vols caldo? Pos dos plats.

Ala nois, sigueu bons i no deixeu d’entrenar.

P.D.Santi, va millor aixina en valencià?

2 comentaris:

Nunivak ha dit...

Millor de bon tros, xicot. Els que som de poble ens entenem millor en la nostra llengua.
Tú, si vols fer costes, vine al nostre poble que n'hi ha la gana. Pots triar fins el desnivell i tot.
Ens veem.

Elbakdelcentena ha dit...

Yeeep!!! el personal ja va fican historietes, aixó esta molt bé. com diu Santi, vine al nostre poble i t'ativaras prompte de les costes.
Ens veiem el diumenge a les Useres.

Amunt culrojospelmon