5 de gener del 2011

Preparant GR10 Xtrem i preinsripció UTMB

Aquest dimarts 4 de gener, quasi en la vespra de Reis, els Santis hem completat una eixida llarga i nocturna per afrontar el pròxim Ultra Trail del 15 de gener.

Com podeu vore en el perfil, la primera part del recorregut (Vilafamés - la Pobla - el Bartolo - coll de la Mola) ha sigut molt similar a una altra que vam fer a l'estiu del 2010, però que no ens vam quedar molt satisfets de les sensacions que vam tindre eixe dia. Pel que fa a la segona part (font de Codina - serra de Borriol - Vilafamés) fa dies que teniem pensat fer-la, però encara no havíem pogut per diferents circumstàncies.

Al final ens han eixit: 43 km en 6 hores. Els laps que podeu vore en el perfil són:

1. Ctra. La Pobla - Vilafamés (RPC)
2. Antenes del Bartolo
3. Autovia cap a font de Codina
4. Asfalt Serra Borriol
5. Vilafamés

El pròxim 15 de gener és el Ultra Trail GR10 Xtrem, on Santi i jo ens hem inscrit en la modalitat de parelles.

La cursa transcorre pel recorregut del GR-10 valencià (Puçol-Andilla), seguint les indicacions blanques i rotges del propi sender

Una cursa de 93 km amb 3800 metres de desnivell positiu i 22 hores de límit.

Aquesta setmana hem formalitzat la preinscripció al UTMB (Ultra Trail du Mont-Blanc).
Una volteta de 166 km amb 9400 metres de desnivell positiu i 46 hores de límit. Amb eixida i arribada a Chamonix (França).

Com molts ja sabreu, el número màxim de participants per al UTMB és de 2300, però les preinscripcions rebudes superen aquesta xifra. Per tant l'organització realitza un sorteig per tal de fer una selecció.

El pròxim dia 18 de gener es farà aquest sorteig i esperem estar dins del bombo d'eixos 2300 escollits. O no! ;-)

1 comentari:

Elbakdelcentena ha dit...

Xaaaa!!!!!! que brutos que sou. Vosaltres sou capaços de fer tot el que os proposeu, ja os ho dic jo que tinc costancia de tot lo que haveu fet hasta el dia d'avui. molt d'ànim i amunt culrojos.