24 de febrer del 2011

1r aniversari del BLOG


Avui 24 de febrer de 2011, estem d’aniversari. Ara fa un any que vam publicar la primera entrada d’aquest blog. En aquest primer any, els culrojospelmon us hem traslladat les nostres opinions i comentaris d’aquelles proves en que hem participat i d’alguns entrenaments característics que hem realitzat. Molts d’ells de forma satisfactòria, en altres, com de todo hay en la viña del Señor, no tant.

En aquest primer any d’existència del blog han sigut 62 entrades publicades. Particularment, des del meu punt de vista, en són moltes. Més d’una entrada setmanal. Evidentment, que de tots aquestos continguts, alguns us hauran paregut més o menys interessants que altres, més o menys emotius, més o menys avorrits, etc ... però en tots hem intentat traslladar-vos les sensacions que hem viscut.

Quan vam crear el blog mai pensavem que en un any tindriem quasi 7000 visites. Això fa que continuem amb la mateixa il·lusió que vam començar. Si damunt us distraeu llegint o si somrieu en algun moment ens donarem per satisfets.

Santi Garcia.

3 comentaris:

Pelailla ha dit...

Felicitats per este primer any de vida del blog. Tots sabem que els principis son lo mes fotut i costos però vist com tenim el calendari d’enguany crec que doblarem les entrades del blog, axina que a córrer i a escriure.

Sandra ha dit...

Mare com pase el temps, encara em recorde quan Santi en va dir, entra i voras que em fet, i ara ja fa un any. Tambe he de dir, que damunt de distrau-me i somriure llegint les vostres aventures, moltissimes vegades, m´ha caigut eixes xicotetes gotetes dels ulls, que fan que t´emociones totalment. Enhorabona i endavant.

Elbakdelcentena ha dit...

Moltes felicitas desde dins del blog, que puguem aguantar-lo bona cosa d'anys i que ens puguem emocionar, riure i disfrutar de les diverses histories i noticies que puguem introduir en aquest blog.

Amunt culrojospelmon!!!