12 d’agost del 2011

Últim entrene llarg per afrontar "Carros de Foc"

Dimecres 10 d'agost, Santi S., Sergio i jo, hem fet l'última eixida llarga i mig nocturna per preparar "Carros de Foc".

Això de mig nocturna és perquè vam començar a les 18.15h de la vesprada i vam acabar a les 00.45 de la nit. Motiu pel qual la mitat del recorregut el ferem de nit amb els frontals.

40km - 1700 mts D+ - 6h 29m

Amb tot el material necesari a la motxilla, l'equipament ha sigut el mateix de sempre:
  • Impermeable, gorra, samarreta recanvi, calcetins recanvi, gorro, guants, buff, manguitos, manta tèrmica, botiqui, frontal, piles recanvi, bastons telescòpics, telèfon i 1,5 litres d'aigua en els bidons.
I per a menjar:
  • Barretes energètiques, gels i 2 entrepans.
Com en altres ocasions Santi i jo, vam deixar aigua en un parell de llocs, sabent que teniem la font del Ros per entremig, on també podiem agafar aigua. Més o menys la distribució de l'aigua va estar bé, llevat de Sergio que se li va acabar sobre el km 32 i Santi i jo li'n vam passar dels nostres bidons per arribar al km 35 / 36, on estava l'últim avituallament líquid.

La veritat es que va fer prou bon dia. Evidentment amb calor, però no amb eixe sol asfixiant que vam patir l'altra vegada. El que si hi havia era molta humitat i durant les 3 hores i pico que vam anar de nit es suava igual que durant el dia, per això la necessitat de líquids va estar ajustada.

Sobre el recorregut dir que va estar entretingut. Tot i no haver-lo fet mai va estar dins de les previsions de fer 40 km i superar els 1500 mts de D+. Almenys, com podeu vore, nosaltres vam quedar contents i satisfets.

Aquestos dies que queden per anar a "Carros de Foc" intentarem conservar la condició física, cosa que no serà fàcil, doncs són les festes de Vilafamés, però per intentar-ho que no siga.

Santi Garcia.

2 comentaris:

Pelailla ha dit...

JEJEJE esta vegada no he caigut, ARROOOOOSSSSSSS BOLLLLLLIIIIIITTTTTTT¡¡¡¡¡¡

Elbakdelcentena ha dit...

Xaaaa!!!! mira que sou brutos!!!, am eixe perfil quasi que ens podem pentinar que miqueta de "Peine",haveu fet molts bons entrenes.
Molts ànims i a per "Carros de foc".
Pelailla, ja veig que t'estas ficant com un bou, Nunivak i Rocalaguela s'auran de nigar fort les sabatilles i mirar cap enrere de quant en quant, ja,ja,ja.