9 d’agost del 2011

V Cursa de Muntanya de Vistabella

Diumenge 7 d'agost, Vistabella ha organitzat, la cinquena cursa de muntanya valedera per a la III Lliga Castelló Nord.

Més de 350 participants hem prés l'eixida per disfrutar d'un recorregut amb unes vistes espectaculars del macís de Penyagolosa. Son 26 kilòmetres de cursa i 960 metres de desnivell positiu. A estones hem corregut a 1600 metres d'altitud i amb fresqueta.

Tot i que al final, quan l'ombra dels pinars i carrascars ens han abandonat, han donat pas a un sol de justícia que junt als kilòmetres transcorreguts, han fet que diversos corredors patiren calambres en l'última part del recorregut.

Aquesta V edició de Vistabella ha sigut la del debut dels culrojospelmon en aquesta cursa. Per diferents circumstàncies mai havíem pogut estar a Vistabella, però de bén segur que no serà l'última, doncs el recorregut és magnífic i l'atenció al corredor espectacular. Aquesta cursa és la que altres municipis haurien de tindre de referent. El poble de Vistabella i el Club de Muntanya Vistabella ens han fet gaudir d'un dia d'esport per la muntanya. Enhorabona i si seguiu així consolidareu aquesta cursa dins del calendari provincial.

La nostra classificació ha sigut la següent:

Santi G. - 2h 28m - clasif. gen. 37
Santi S. - 2h 32m - clasif. gen. 47
Sergio - 2h 41m - clasif. gen. 78
Fabricio - 3h 19m - clasif. gen. 225

A banda de nosaltres també han hagut altres corredors de Vilafamés que han estat a Vistabella com: Isaac, Miguel, Sofia, Gustavo i Antonio. Per tant, podem dir que ha sigut una alta participació dels corredors del nostre poble.

Felicitar-vos a tots per la cursa que heu fet i desitjar-vos un bon estiu!

Santi Garcia.

2 comentaris:

Elbakdelcentena ha dit...

Enhorabona a tots els culrojos!!!! avore si l'any que ve estic millor i puc acompanyar-vos en eixos paratges del penyagolosa.
Moltes felicitats!!!

Pelailla ha dit...

UNA CARRERA MOLT BONICA I MOLT BE ORGANIZA.L´ANY QUE BE TORNEM----