1 de desembre del 2011

II Marató Internacional Ciutat de Castelló

Avui 1 de desembre estem a menys de 10 dies per a l'inici de la II Marató Internacional Ciutat de Castelló. Molta il·lusió, esforç i sacrifici és el que estem invertint en aquesta prova. Cadascú de nosaltres ha pogut invertir unes setmanes i uns dies d'entrenament específic, dedicats exclusivament a aquesta gran prova que és la Marató.

El primer objectiu dels culrojospelmon que participem és el de ser finisher. Després si les circumstàncies i les forces ens acompanyen cadascú té les seues pretensions personals.

Particularment intentaré estar prop de les 3 hores, intentar fer una tirada super llarga a bon ritme. I si tot va bé i no hi ha cap contratemps, intentaré fer les sub 3h a Sevilla.

Esperem tindre un bon dia i complir amb les expectatives.

Sort per a tots en els vostres objectius.

Santi Garcia

4 comentaris:

Rocalaguela ha dit...

Mascle aço ja ho tenim damunt !!! Que tinguem tots molta sort i sobretot jo jejeje!!!

Pelailla ha dit...

Anim xicots, que tingueu molta sort. Jo de la meua part ja he decidit que no la fare per motius personals. Aixina que si puc me preparare per a Sevilla. Mos vorem per la carrera.

Nunivak ha dit...

Sergio, em sap mal que no pugues fer-la. Però com ja et vaig dir l'altre dia primer és l'obligació i després l'afició.

Depenent que com isca la cosa per Castelló ens la fotrem a Sevilla.

Així que ànim i a entrenar només pugues.

Elbakdelcentena ha dit...

Sergio, me vaig enterar l'altre día que habies tingut alguns problemetes diversos que t'avien fet dificil el entrenar bé la Marató.Ànim i avore si pots prepararte la de Sevilla i llevarte la peneta.
Santi G. a pc a poc te farás les maratons de tota Espanya, El corriculum ja el tens ven plenet: Valencia, Barcelona, Castelló i la próxima Sevilla. Xicot sera dificil omplir un corriculum d'aquesta categoría.
Molta sort en la segona edició de Castello i que te vage bé per la de Sevilla.