12 de novembre del 2010

Marató de Castelló i més coses

Marató de Castelló

Avui 12 de novembre queda just un mes per a la I Marató de Castelló. Molta il·lusió, esforç i sacrifici és el que estem invertint en aquesta prova. Seran 13 setmanes d’entrenament específic, dedicat exclusivament a aquesta gran prova que és la Marató.

Tant Santi S. com jo, tenim com a primer objectiu ser finisher. Eixa és la major satisfacció que s'obté després d'haver-te marcat una fita. Després si les circumstàncies i les forces ens acompanyen podriem intentar baixar de 3h 15m.

Esperem tindre un bon dia i complir amb les expectatives.

II Lliga de curses de muntanya Castelló Nord

Atzeneta, Vall d’Alba, Benassal, Morella, Serra d’en Galceran, Vistabella, Cati i Vilafranca, amb els seus respectius recorreguts, han estat els jutges de la competició, que ha resultat molt renyida, ja que en totes les categories les posicions d'honor no s'han decidit fins a l'última prova.

8 poblacions, 8 proves, prop de 100 finishers i més de 3.000 participants són els números que avalen aquesta segona edició de la Lliga Castelló Nord - Premi Fundació Ruralcaixa Castelló que s'ha celebrat des del mes d'abril fins a l’octubre passat, on Vilafranca va posar el punt i final de la competició.

L'organització, en el seu afany per recompensar l'esforç, el sacrifici i la constància dels participants, també va fer lliurament al quasi centenar de corredors que van completar almenys 6 de les proves, un record per la seua participació en la Lliga Castelló Nord.

6a Marxa al terme de Vilafamés

El passat 30 d’octubre es va disputar la 6a marxa al terme de Vilafamés amb una discreta participació de 270 inscrits per completar un recorregut de 15,5 km.

Escasa participació de les primeres figures de l’atletisme de muntanya provincial, però en canvi sí van estar renyides les places per als primers corredors locals, amb continus canvis en les primeres posicions en el transcurs de la cursa.

Tot i algunes caigudes de poca importància no va haver de lamentar cap incidència, arribant la gran majoria de participants a la línia de meta.

A l’àlbum de culrojospelmon podeu vore algunes fotografies de la prova.