23 de novembre del 2010

20 Mitja Marató de València

Aquest diumenge 21 s'ha celebrat la 20 edició de la Mitja Marató de València. Entre els més de 8.000 participants estavem els culrojospelmon. Sergio, Santi S. i Santi G. ens vam presentar a València amb la intenció de fer una bona Mitja, però sobretot per agafar referències de cara a la Marató de Castelló, que en definitiva és l'objectiu final d'una preparació específica de 13 setmanes.

Tot i la dificultat que suposa anar a replegar els dorsals els dies anteriors a la carrera, el diumenge ens vam presentar amb prou de temps a la zona d'eixida, per poder aparcar sense problemes, vore l'ambient i fer-nos algo calentet, perquè la veritat es que feia molt de fred pel matí.

El recorregut que han dissenyat és molt bó per poder realitzar marca personal i la segona part de la cursa tendeix cap avall. La llàstima ha sigut que en la primera part, que lògicament pica cap amunt, l'aire pegava de cara i molts corredors hem patit per poder mantenir el ritme, augmentant l'esforç i el desgast de les forces per tal de no baixar-lo.

Al final tots tres hem acabat contents i satisfets dels temps que hem aconseguit, doncs els tres hem fet millor marca personal.

1h 24m Santi Saborit (dorsal 350) - senior - pos. general 351 - pos. categoria 147
1h 26m Santi Garcia (dorsal 349) - veterà B - pos. general 488 - pos. categoria 82
1h 35m Sergio Roldán (dorsal 7604) - senior - pos. general 1562 - pos. categoria 616

Molt bona organització i magnífica atenció al corredor. Cal destacar també la bolssa del corredor, amb quantitat de regals i obsequis. Per posar alguna cosa a millorar seria l'entrega dels dorsals, on tal vegada s'haurien de plantejar que aquells participants que són de fora pugueren replegar-lo el mateix dia.

Ara ja només queden tres setmanes per a la Marató de Castelló i sense que l'eufòria ens desborde, l'afrontarem amb moltes ganes, il·lusió i respete.

Santi Garcia

3 comentaris:

Sandra ha dit...

Ole el meu xic.

Elbakdelcentena ha dit...

M'ha que sou parits!!!
La MARATÓ la reventareu...
Amunt culrojospelmón!!!

Rocalaguela ha dit...

NO CORRO, VUELO.

JAJJAJAAA