24 d’abril del 2010

Entrenament Mim 2010: Castelló - Les Useres (Test)



Com estava previst avui dissabte 24 d'abril tocava fer un test de carrera i el Sr. Bak i jo hem sortit del Castalia a les 7 del mati, hi ha començava a menejar-se la gent per tant no érem els únics bojos per eixos tossals.

Bueno pues ací vos deixem els parcials per si ha algú li serveixen.
1er parcial es de Borriol.
2on parcial es de La Pedra.
3er parcial es de la Carretera Moro.
4rt parcial es de La Bassa.
5nt parcial es de La Rambla
6 i ultim es de Les Useres (davant del cementiri).

Nosaltres desprès de haver esmorçat i en els peus en terra hem decidit d'anar a fer la MiM en 8 h. 3o min. i creiem que es factible. La veritat es que hem arribat a Les Useres en molt bones sensacions i molt contents, ara falta vores que farem el dia 15 però jo estic convençut de que complirem.

Ah !!! vull agrair-li al meu pare el pegar-se la matinada per portar-nos a Castelló, al Sr Nunivak gracies per el cartell d'anim i la botella d'aigua de la Rambla i a la Sra. Bak GRACIES per vindre ha arreplegar-nos a Les Useres i per portar-nos l'esmorzar. Quin Bocadillet mes bo !!!!

3 comentaris:

Elbakdelcentena ha dit...

Ha estat molt be el entrenament, crec que si correm com avui el día de la pujada a Penyagolosa, podrem arrivar en un molt bon tems i satisfets dels entrenes, i tú, motivat per el ULTRA DEL MAESTRAT. Ànim que aço ja esta aci.

Nunivak ha dit...

Molt bons els parcials que heu fet. Si el dia de la MiM, podem eixir d'Useres en el parcial que haveu fet, us puc assegurar que "salvo petada monumental" cauen les 8.30 hores de sobra.

zenaida ha dit...

Es un plaer per amí anar a replegar-vos i portar esmorzar. Campions