9 d’abril del 2010

I Sortida Nocturna "Vilafamés Xodos"



Dimecres 7 d'abril a les 21,30 hores comença l'aventura de 39,700 km nocturns. Abans de sortir vam passar a saludar al Sr Bak que ja se'n havia anat a treballar, de totes formes vam saludar a la Sra. Bak i a la resta de la família i moguérem cap a Xodos.

A les 2 h. 10 min. ja estabem a Les Useres vam omplir d'aigua i ens vam fer una foto en el Pelegrí, que per cert hi havia una dona estenent la roba a les dotze de la nit que deguera pensar "estos estan majaretes" provablement no anava mal encaminada, peró com no fem mal a ningú que pense el que vullga.

Seguim cap amunt i arribem a Sant Miquel en 3h.35min. que no esta gens malament.

Al eixir de Sant Miquel de les Torrocelles, ens va cridar al movil el Sr. Bak i deia "VIVA SANT MIQUEL" Que tió tu !! controla el temps inclús estan treballant.

A mitat pujada de la lloma comencem a tindre un poc de fret i decidim parar a ficar-nos el paravents i els guants i a seguir que la pujadeta se les porte. Arribem a Xodos en 5 hores 20 minuts i fa un fret del "copon".

Vam acabar bullits però molt contents !!!

Fins la pròxima.

5 comentaris:

Sandra ha dit...

la dona de useres que estenie la roba, i tot el mon que sabie que anaveu a fer eixa mrxa nocturna, va pensar i pense que esteu majaretes, i sino que li pregunten a Armando el que va pensar mentres calentaveu, jejeje xalaos, pero valents.

Nunivak ha dit...

Saborit, ja ens han tirat la cantalà. Mira que ho haviem dit que alguna vegada ens l'aventaríen, però mai haviem pensat que damunt serien els de casa ja,ja,ja

Sandra ha dit...

home mes val de casa que forasters, que nosaltres os coneixem molt rebé, i sabem on tirar, jejeje

zenaida ha dit...

Enhorabona per haver la feta, però ... jo m'haguere cagat pates avall. Pot ser os haguere tret fins i tot ventatja, pel dit de que la por fa corre. Per la nit vaig pensar en vosaltres en dos otres ocasions que em vaig despertar. A les 6.30 del matí el Sr. Bak em va dit que havie aplegat ok.

Nunivak ha dit...

Rocalaguela no t'ho ha dit, però gràcies a les teues agulles va anar en el pit més recte que un fil. Mira si li va provar que a la Lloma no es va llevar la motxila i em va tocar treure-li primer el paravents i després la pila a mossos... Bé deixem-ho estar perqué tampoc cal contar-ho tot i algú es pensarà en el que no toca!