28 d’abril del 2010

Entrene 50km: II Volta al Terme de Vilafamés

L’any 1998, l’associació de joves de Vilafamés, va organitzar diverses activitats esportives. Una d’elles va ser fer una marxa de 50 km pel terme de Vilafamés. Aquella va ser la primera i única vegada que es va fer aquesta marxa.
Ara, 27 d’abril de 2010, 12 anys després, Santi i jo, ens hem decidit a tornar-la a fer en la seua totalitat.

Hem eixit de la plaça de la Font a les 16 hores i després de 6 hores i 30 minuts, hem tornat a arribar a la mateixa plaça de la Font, a les 22.30 hores.
La nostra intenció era realitzar un entrenament similar al que podem fer durant la primera mitat del Trail Maestrat Extrem (12 i 13 de juny), almenys això creem i eixa és la intenció que tenim. Després ja vorem el que passarà.

Per tant, sempre que el terreny ascendeix anem caminant i quan el perfil és pla o cap avall, agafem un trotet suau. Hi ha de tindre en compte que portem les motxiles amb tot el material obligatori. Això vol dir que amb els bidons plens, la motxila fa entre 4 i 5 kg de pes.

Durant les primeres hores del recorregut ha fet molta calor, sobretot en el tram de la rambla fins la Basseta, on no corria gens l’aire. Després ja s’ha suavitzat la temperatura, lógicamente també, perquè s’anava ponent el sol i la nit estava pròxima. De fet hem tret els frontals de la motxila a la ctra. de la Pobla i els haurem utilitzat durant l’última hora del recorregut aproximadament.

Volem agrair a Cristian l’aigua fresqueta que ens ha portat a la Bassa i també el tros de recorregut que ha compartit amb nosaltres, doncs almenys eixa hora i pico se’ns ha fet més distreta.

Ací us deixem unes fotografies del recorregut i si en voleu vore alguna més entreu a
l’àlbum web de culrojospelmon.





2 comentaris:

Rocalaguela ha dit...

Va estar molt bé i vaig disfrutar bastant. Santi vull donar-te les gracies per acompanyar-me en aquestes bojeries. Estic molt bé i tinc bones sensacions per poder afrontar el proxim repte que es la MiM. I despres a per el Trail Maestrat Extrem. Cristian gracies per acompanyar-nos eixa horeta i que bona estave l'aigua fresqueta.

Elbakdelcentena ha dit...

No hi ha de que, ho vaig fer de bon gust, tambe vaig disfrutar molt de la rodaeta que vaig fer junt am vosaltres, primer en direcció al Mas d'Avall,la tornada a la Bassa de les Oronetes,i la vaisada a la Rambla. Després de tornar a pujar a la Bassa de les Oronetes que tenía el cotxe, habie fet un tems total de 1:41:11. El temps que vareu fer esta molt bé, i les fotos han eixit molt xules.