12 de maig del 2010

PARAULES DESDE L'AVITUALLAMENT

Feie temps que no entrave en el blog, he portat unes setmanetes algo mogudetes, pero ja fa uns dies que "la patrulla d'habituallament" està pensant en el proper dissapte. Abans de tot donar-vos l'enhorabona a tots tres per la il.lusió que mostreu, doneu gust, pareixeu xiquets que aneu a fer la primera surtida del niu.
Els Garmins ja estàn preparats, al igual que els cinturons, ajustat els velcròs, les botelles per a la beguda... potassi per als calambres, equipatges, gorres, calcetes...
La cuina nocturna també està enfocada a la MiM, pasta, arròs i carn roja, "que no falte de nà" per als nostres campions.
Bé, no cregueu que tot es "cuinar i cantar", encara que no suem la camiseta, nosaltres també patim i passem nervis, conec a un xic que s'assembla prou al nostre Sr.Bak, que està molt il.lusionat en la pujada. Aquest any he decidit baixar a vore l'eixida de la MiM amb el meu cunyat, reureu anims des d'el minut cero. Tenim ja mig planning fet: Estadi Castalia, Pont de Borriol, Bassa de les Oronetes, Useres (allí se uniràn també els fills del Sr.Bak), Sant Miquel de les Torroselles (ja se me pose la pell de galllina al imatginar la vostra entrada per la portalada), Xodos (encara que crec que finalment està descartat) i per fí "el Gegant de Pedra", Penyagolosa.
Bufffff!!!!! tinc que agafar aire!!! això serà magnific!!! Allí ens unirem totes les families, els Garcia-Blasco, ja experimentats en la Pujada; els Ibañez-Valero segòn any, amb la presencia d'Abel, col.laborador de la Pujada, i per últim i no per això menys important, els Saborit-Cervera, amb els seus menuts Oriol i Julia.
Serà un día prou llerg, d'aci cap allà, "els veus arrivar?" "si! per allí crec que venen!"" ah! no, no són ells, són els altres tres,""veus al papà? qui guanyarà?""estic cansat! tinc fam !""ja arrivem!"... i podriem fer moltes més frases curtes que s'aniran repetint durant tot el matí.



Bueno per a concluir, només volie donar-vos anims valents!!!
ALLÍ ESTARÉM DONANT-VOS SUPORT, SABEU QUE PER A NOSALTRES SOU ELS
MILLORS.

2 comentaris:

Nunivak ha dit...

Gràcies Zenaida pels teus ànims. Intentarem fer-lo el millor que puguem. Esperem tindre un bon dia, en tots els aspectes, i no decepcionar a ningú. Encara que hi haja altres que ho estiguen desitjant i farien més comentaris de la derrota o el fracàs, que de la victòria o l'èxit.

Rocalaguela ha dit...

Moltes gràcies, procurarem no defrauda-vos.

A vore si en una miqueta de sort pare ja de ploure, per que si no ens farem de fang fins les orelles.