31 de maig del 2010

Últim entrene del TME: Benassal - Catí

Després de conseguir mig dia lliure per poder recòrrer eixes muntanyes de Dèu. El passat dissabte 29, els culrojospelmon (Santi i jo) vam realitzar l’últim entrenament llarg per a poder afrontar la salvatjada d’Albocàsser: el I Trail Maestrat Extrem de 118 km i 3550 mts de desnivell.

El recorregut triat per a aquest últim assaig va ser Benassal - Catí, uns 40 km aprox. sobre el perfil de l’organització.

Així és que pel matí, després d’anar a vore l’arribada de la III cursa de la dona amb motiu de la lluita contra el càncer que es va celebrar a Vilafamés, vam bullir una perolà de pasta per a esmorçar/dinar, doncs haviem quedat a les 12.30h per eixir de Vilafamés.

Després de passar per Catí i deixar un cotxe, arribem a Benassal al voltant de les 13.35h. Ens acabem de preparar les motxiles, comprovem que ho tenim tot i untats de protecció solar fins les orelles, literalment, eixim a les 13.45h pel GR7 en direcció a Ares. El perfil i els diferents parcials que vam fer els podeu vore en el gràfic.

Per cert. Si no arriba a ser pel GPS que ens va deixar Oscar encara estariem pegant voltes per eixos termes de l’Alt Maestrat.

Rocalaguela, que això ja ho tenim damunt. Darrere d’una passeta una altra i arribarem a la punta. (Quina aigua més fresca tenen en Catí)

AMUNT CULROJOS!

2 comentaris:

Elbakdelcentena ha dit...

Cagon deu!!!, aço ja ho teniu damunt.

Ànim i, amunt culrojos!!!

M'ha que sou parits!!!

Anònim ha dit...

ale xicots aixo ja ho teniu, nomes donarvos anims per a la carrera. Si per alguna de aquelles, flaquegeu arrecordeu tot lo que heu passat pa estar ahi i la satisfaccio de vore la meta i a tots els que vos volem i vos apollen, encara que no estiguen presents. Que sapigueu que estem en vatros en espirit i vos donem forces, aixina que amunt culs rojoooooooooooooooosssssssssssssssssssssss, amuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt. Recods dun admirador graguero.